UDGRAVNING TIL INDKØRSEL OG TERRASSE

Skal du have anlagt indkørsel eller terrasse skal der højst sandsynligt ske en udgravning, før det kan lade sig gøre. Vi sørger for udgravning samt bortskaffelse af den overskydende jord.


VI ARBEJDER HÅRDT OG DEDIKERET FOR AT GIVE DIG DET BEDSTE RESULTAT

Kasper Bo Johansen / Ejer

 

PLANTNING AF HÆK

Terrasse med plads til lounge og en stor gasgrill</4>

 

Det kan være du ønsker en større terrasse, så der er plads til lounge og en stor gasgrill, eller måske skal der være plads til en ekstra bil i indkørslen? Vi tager os også af opgaven, hvis det er en ekstra terrasse du vil have anlagt, f.eks. på den modsatte side af huset, for at kunne nyde enten morgen- eller aftensolen.

Vi kommer også med fugesand samt stabilgrus, som skal bruges for at anlægge en stabil og holdbar terrasse eller indkørsel. Hvor meget stabilgrus, der skal bruges, kommer f.eks. an på hvilken type jord, der er på din grund, samt hvor blødt eller hårdt dette er. I nogle områder er jorden meget blød mens den primært består af ler andre steder.

Det kan være et stort arbejde at fjerne et stykke af græsplænen, for at kunne anlægge enten indkørsel eller terrasse. Vi fjerner dernæst den overskydende jord, så der er plads til at få anlagt nye brugsområder, og vi jævner også området. Forarbejdet til at få anlagt indkørsel eller terrasse er noget af det vigtigste. Hvis udgravningen og området ikke jævnes korrekt, får du heller ikke flot og holdbar terrasse eller indkørsel.

 

OPBYGNING AF INDKØRSEL OG TERRASSE

Vi klarer arbejdet hvis du skal have bygget eller anlagt indkørsel eller terrasse.

 

Forarbejdet til at få anlagt indkørsel eller terrasse er noget af det vigtigste. Hvis udgravningen og området ikke jævnes korrekt, får du heller ikke flot og holdbar terrasse eller indkørsel. Vi klarer både forarbejdet, og selve opførelsen af indkørslen eller terrasse.

Vi bygger din terrasse, om den så skal være i jordhøjde eller om det skal være en terrasse, der er hævet over jorden, hvis du eksempelvis bor på en skæv eller hældende grund. Vi hjælper med at finde den bedste løsning, som både passer til din have og som opfylder dine ønsker.

Valg af sten til indkørsel eller terrasse

Der findes flere forskellige typer af sten, som kan anvendes i indkørslen eller på terrassen, som overordnet kan inddeles i tre kategorier. Kategorierne afgøres af stenenes form, og stenens form afgør så igen, hvor stabile stenene ligger. Stenenes form afgør hvor meget stenene kan skride eller i hvor høj grad stenen låser sig fast. Vi rådgiver om hvilke sten, der passer til dine behov, og gør ellers alt for at skabe en smuk og indbydende terrasse og/eller indkørsel. Der er som regel aspekter ved opbygningen af indkørslen eller terrassen, som beboeren ikke har tænkt over. Vi lægger en udførlig plan inden vi påbegynder arbejdet med udgravning, opbygning og belægning.

Vi har erfaring med anlægning af både indkørsel og terrasse, og brænder for at skabe din drømmeplan. 

Vi hjælper dig

Har du spørgsmål til dit næste projekt - vi sidder klar til at hjælpe.

    Via telefon eller mail