RAFTEHEGN

Raftehegn kan skabe et æstetisk udtryk i haven

Raftehegn er den overordnede betegnelse for hegn, lavet af små træstolper, som placeres ovenpå hinanden i højden. Raftehegn kan skabe et æstetisk udtryk i haven, og kræver ikke megen vedligehold. Måske der skal fjernes lidt ukrudt og efeu, der kan finde på at klatre op ad raftehegnet, men selve raftehegnet kræver ingen vedligeholdelse. Raftehegn er derfor helt perfekt til dig, der ikke ønsker at klippe hæk, da raftehegnet kan erstatte hækken ind mod naboen.


Er haven vokset dig over hovedet? Fortvivl ikke – vi klipper din hæk, plæne, træer og buske, så du igen kan finde hoved og hale på dine grønne arealer.

Kasper Bo Johansen / Ejer

 

OPMÅLNG OG OPSÆTNING AF RAFTEHEGN

 

Vi opmåler og opsætter raftehegnet efter dine ønsker. Vi kan rådgive om hvilken højde raftehegnet kan eller bør have, så det opfylder dine kriterier. Skal det give læ og står det på en udsat side, så skal læhegnet måske lidt op i højden. Det samme gør sig gældende, hvis du ønsker et læhegn, der skal skærme ud mod vejen eller over mod naboen.

 

RAFTEHEGN STØRRELSE

 

Raftehegn fås i lave og høje størrelser. Du har sikkert en ide om hvordan dit læhegn skal se ud, og hvad det skal anvendes til eller mod. Vi kommer gerne med rådgivning i denne henseende, så vi er helt sikre på, at du får den allerbedste løsning.


RAFTEHEGN MED LÅGE OG PORT

Har du brug for en låge i dit raftehegn, kan vi også ordne dette. Det kan også være der skal installeres en port i dit raftehegn, så køretøjer kan komme gennem porten. Vi kan rådgive dig om hvad der kan lade sig gøre. Et raftehegn er ikke kun utrolig pænt at se på, det kan også opføres, så det er funktionelt og praktisk.


  

Vi hjælper dig

Har du spørgsmål til dit næste projekt - vi sidder klar til at hjælpe.

    Via telefon eller mail