PLANTNING AF HÆK, BEDE OG PLÆNE

ABC-Anlægsgartner hjælper dig med at få den have du har drømt om med grønne områder. Har du drømmen om at få anlagt hæk, bed eller plæne, så kan ABC-Anlægsgartner hjælpe dig.

VI ARBEJDER HÅRDT OG DEDIKERET FOR AT GIVE DIG DET BEDSTE RESULTAT

Kasper Bo Johansen / Ejer

 

PLANTNING AF HÆK

 

Vi planter hæk, som grænser din have op mod naboen, eller hække, som skaber et naturligt læ-område i din have. En hæk kan være med til at opdele haven i forskellige sektioner. Vi sørger for at fjerne en eventuel gammel hæk, før vi anlægger den nye hæk. Mange vælger bøgehæk eller ligusterhæk, som giver et flot grønt og frodigt udtryk til haven hele sommeren. 

 

PLANTNING AF BED

 
Vi planter bed som kan bruges til farverige blomster, eller til at huse stedsegrønne planter. Bedene vi anlægger kan anlægges smukt med udvalgte sten, eller de kan forblive mere ”naturlige” med en glidende overgang fra græs til jord, uden anlægning af sten. Har du grønne fingre, er anlægning og plantning af bede perfekt for dig, da du får nogle bede du kan nipse til og passe og pleje. Alt efter hvilke blomster og planter, du vælger at plante, kan du få bede, der blomstrer året rundt.

PLANTNING AF NY PLÆNE

Er græsplænen ujævn, angrebet af mos eller ikke særlig tæt, og drømmer du om en frodig græsplæne, kan vi hjælpe dig med at plante ny plæne. Vi klarer hele processen – klargør området, jævner jorden og planter din nye plæne. Det kan også være din plæne er blevet beskadiget efter husrenovering, eller din nyopførte bolig skal have anlagt plæne. Vi planter plæne uanset opgavens og havens omfang.

  

Vi hjælper dig

Har du spørgsmål til dit næste projekt - vi sidder klar til at hjælpe.

    Via telefon eller mail