OPSÆTNING AF STØTTEMURE

Har du en skrånende have...?

Og ønsker du bedre udnyttelse af haven? Så er støttemure måske noget for dig. Støttemure fås i flere forskellige udtryk, da der findes mange forskellige slags sten til formålet. Hvilke sten du skal have i din støttemur, kommer sig først og fremmest af, hvilket udtryk du ønsker i haven. Ønsker du et landligt, idyllisk udtryk i have er det én slags sten, du skal have. Ønsker du et rent snit i haven er det en helt anden sten du skal anvende. Støttemure kan bruges til at lave en skrånende have mere plan i det. Vi står for hele processen, hvor vi starter med at fjerne jord og gøre området plan.


Er haven vokset dig over hovedet? Fortvivl ikke – vi klipper din hæk, plæne, træer og buske, så du igen kan finde hoved og hale på dine grønne arealer.

Kasper Bo Johansen / Ejer

 

LIGE ELLER BUET STØTTEMUR

 

Støttemuren har mange æstetiske udtryk, og vi kan eksempelvis lave den i buer eller i lige linje. Støttemuren kan også anlægges i forbindelse med en trappe, hvis du ønsker en nem adgang op eller ned i etagen, i det skrånende område.

 

STØTTEMURE SOM AFGRÆNSNING PÅ MATRIKLEN

 

Mange vælger også at få anlagt en støttemur rundt om matriklen, så der kommer en smuk afgrænsning ud mod vejen. Ligger dit hus højt oppe, så kan det være en rigtig god idé at få anlagt en støttemur, så du ikke behøver lade en eventuel hæk blive flere meter høj, før du kan få lidt privatliv. En meget høj hæk er besværlig om sommeren, når den skal klippes, så også i dette tilfælde vil en støttemur være en god løsning.


STØTTEMUR I KOMBINATION MED BLOMSTERBED

En helt anden slags mulighed med støttemuren, er anlægning af støttemur i kombination med blomster- eller plantebede. Det giver en naturlig udnyttelse af området i forbindelse med en have i forskelligt højdeniveau. Vi kommer gerne ud og kigger på din have, for at se hvilke muligheder der ligger, for at du kan få allermest glæde af din have.


  

Vi hjælper dig

Har du spørgsmål til dit næste projekt - vi sidder klar til at hjælpe.

    Via telefon eller mail