KLIPNING AF GRØNNE AREALER, HÆK, PLÆNE, BEDE, TRÆER


Er haven vokset dig over hovedet? Fortvivl ikke – vi klipper din hæk, plæne, træer og buske, så du igen kan finde hoved og hale på dine grønne arealer.

Kasper Bo Johansen / Ejer

 

EN FORSØMT HAVE...?

 

Mange af vores kunder er ny husejere, hvor der følger en have med, som er forsømt. Mange har drømmen om en hyggelig og funktionel have, men mangler maskinerne til at kunne fjerne forvoksede buske, hække og træer, før drømmen kan indfries. Vi reetablerer haven, ved at komme og klippe dine grønne arealer med alt det indebærer af buske, træer og hække.

Vi har stor erfaring med reetablering af eksisterende have, og har du behov for plantning af nyt, efter vi har klippet dine grønne arealer, ordner vi også dette.

 

KLIPNING AF HÆK OG BUSK

 

Hække og buske skal klippes årligt, hvis de ikke skal vokse sig meget store. Mange af de typer buske og hække, som danskerne har i haven, har det med at vokse hurtigt, og dermed bliver de lynhurtigt uoverskuelige at have med at gøre, hvis de ikke bliver klippet mindst én gang om året. Bliver de ikke klippet, og de får lov til at gro, bliver grenene og stammerne tykke, og de bliver svære at klippe med en almindelig hækkeklipper. Vi har udstyret parat, og klipper buske og hække uanset grenenes tykkelse.


KLIPNING AF PLÆNE

Vi klipper din plæne enten som fast aftale, eller som en engangshændelse. Det kan være udlandsrejse eller overtagelse af nyt hus har gjort at du nu står med en plæne, der er meget lang. Vi klipper din græsplæne eller eng, så du kan få glæden af din have tilbage.


  

Vi hjælper dig

Har du spørgsmål til dit næste projekt - vi sidder klar til at hjælpe.

    Via telefon eller mail