BELÆGNING AF INDKØRSEL & TERESSE

Skal du have belagt din indkørsel med fliser, så den er nem at køre ind ad, eller så der er ekstra plads til gæsteparkering?


Er haven vokset dig over hovedet? Fortvivl ikke – vi klipper din hæk, plæne, træer og buske, så du igen kan finde hoved og hale på dine grønne arealer.

Kasper Bo Johansen / Ejer

 

BELÆGNING AF INDKØRSEL

 

Vi har god erfaring med at anlægge og belægge indkørsler med de ønskede fliser.

Vi rådgiver om, hvilke sten, der er anvendelige ved belægning af indkørsel. Det er vigtigt, at stenene eller fliserne har den rigtige tykkelse, da de skal kunne modstå kørsel og tunge køretøjer. Der findes et stort udvalg af fliser, der er velegnet til indkørsler.

Vi klarer hele processen med at lægge indkørsel hjemme hos dig. Vi fjerner eventuel beplantning, jævner jorden og fuger mellemrummene op med sand, så fliserne bliver liggende hvor de skal.

 

BELÆGNING AF TERRASSE

 

Terrasser fås i et hav af størrelser og udseender, og kun din fantasi sætter grænsen for, hvordan din nye terrasse skal se ud. Den kan have mange forskellige formål, og funktionaliteten skal naturligvis afspejle det, du ønsker at komme til at bruge terrassen til. Vi sørger for hele processen, så du ender med den terrasse du får allermest glæde af.

Vi starter med en snak med dig, hvor vi klarlægger ønsker og behov, samt finder frem til den bedste løsning, for at imødekomme dette. Dernæst skitserer vi din nye terrasse, og går ellers i gang med det hårde benarbejde. Vi klargør grunden ved at grave ud og skabe et godt fundament, så fliserne bliver liggende hvor de skal i mange år fremover. 

Vi hjælper dig

Har du spørgsmål til dit næste projekt - vi sidder klar til at hjælpe.

    Via telefon eller mail