ANLÆGNING AF HAVER

Vi gør dine havedrømme til virkelighed

Ikke to haver skal være ens – du skal have din egen have, og vi hjælper dig med at få det. Vi rådfører os først med dig, og hører lidt om, hvad dine ønsker og behov er. Hernæst kan vi komme med vores anbefalinger, for hvad der kan lade sig gøre, eller hvordan vi får indfriet dine ønsker, så du kan få den have du drømmer om. Vi har erfaring med både anlægning af fliser og sten, samt sørger også for beplantningen i din have.


Er haven vokset dig over hovedet? Fortvivl ikke – vi klipper din hæk, plæne, træer og buske, så du igen kan finde hoved og hale på dine grønne arealer.

Kasper Bo Johansen / Ejer


Den AKTIVE ELLER NOSTALGISKE HAVE?

Der findes mange typer haver. Det kan være du ønsker en have, hvor der er plads til at være aktiv, med en stor plæne at boltre sig på – god plads til en trampolin og et hegn til volley. Eller måske er dit største ønske en have, der indbyder til ro og afslapning, med nostalgisk sommerstemning fra æbletræer, flagstang og hvidmalet stakit. Vi kan her komme med rådgivning om, hvor træerne skal stå og hvordan vi indretter din have bedst muligt, så det hele også passer med sol og vindretning. Andre igen har et ønske om en have, der er perfekt til sommeraftener med familie og venner, med plads til en kuglegrill eller sågar et helt udekøkken, og med plads til et slag kongespil på græsplænen efterfølgende. Her vil fokus måske ligge på at få anlagt en flot og anvendelig terrasse, hvor der er plads til havebord og havestole til alle dine gæster. For andre giver farver og blomster i alle former og udtryk dig energi, og der er et ønske om at kunne få jord under fingere. I dette tilfælde vil vi fokusere på at anlægge bed med beplantning i, og anden plads til buske og planter, der kan sysles om.


  

Vi hjælper dig

Har du spørgsmål til dit næste projekt - vi sidder klar til at hjælpe.

    Via telefon eller mail